Βασίλης Νανόπουλος: «Η «Μάχη» της Αρχαίας Κορίνθου» – “Όσοι δεν θέλουν το έργο στο “Ξενία”, στην ουσία κάνουν κακό στους κατοίκους της περιοχής”

Για πολιτική μάχη έκανε λόγο ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος  σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε χθες  για το  θέμα της μελέτης για το «Ξενία» Αρχαίας Κορίνθου , θέμα που συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο και καταψηφίστηκε από την Αντιπολίτευση .

Ο κος Νανόπουλος  έδωσε εξηγήσεις για το θέμα , υποστηρίζοντας  πως όσοι καταψήφισαν την πρόταση στην ουσία κάνουν μικροπολιτική και έχουν σκοπιμότητα , αφού, όπως είπε, δεν θέλουν να πετύχει η Δημοτική Αρχή στο έργο της αλλά τελικά , όπως επισήμανε, κάνουν κακό στους πολίτες της Αρχαίας Κορίνθου όσοι δεν θέλουν να γίνει ένα τόσο σημαντικό έργο για την περιοχή. «Και πρέπει να απολογηθούν  στους κατοίκους της Αρχαίας Κορίνθου» , είπε.

Ο Δήμαρχος  έκανε ακόμη ξεκάθαρο πως η Δημοτική Αρχή θέλει να αναπτυχθεί η περιοχή της Αρχαίας Κορίνθου αφού έχει πολλά χαρακτηριστικά που είναι ανεκμετάλλευτα.  «Θέλουμε να βελτιώσουμε την περιοχή»  είπε , ενώ αναφερόμενος στην μελέτη του έργου είπε πως είναι σωστά φτιαγμένη  και δεν υπάρχει κανένα κόστος για τον Δήμο .

«Είναι περίεργο αυτό που συμβαίνει» , είπε με νόημα ο κος Νανόπουλος .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ