Βασίλης Νανόπουλος : « Θέλουμε το Rally στην Κορινθία – Θα στηρίξουμε και οικονομικά την διοργάνωση»

 Σε διαδικτυακή σύσκεψη για το Rally Acropolis συμμετείχε χθες το μεσημέρι τ ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος μετά από πρόσκληση και πρωτοβουλία του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων  κ.Χρίστου Δήμα.

Παρουσία επίσης, του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα ,των Δημάρχων της Κορινθίας κ.κ Γκιώνη, Παπακυριάκου, Σταματόπουλου, Φρούσιου και Τσιώτου, των  Αντιπεριφερειαρχών κ.κ Γκιολή, Κόρκα, Καλογεροπούλου και Βυτινιώτη και  του Γ.Γ του δ. κορινθίων Ν.Σπηλιόπουλου συζητήθηκαν όλα όσα αφορούν την συγκεκριμένη, πολύ σπουδαία διοργάνωση και την διεκδίκηση της Πελοποννήσου για την φιλοξενίας της το 2021.

Ο Δήμαρχος Κορινθίων δεσμεύτηκ « για την αμέριστη στήριξη του και στο οικονομικό αντικείμενο της διοργάνωσης , ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό  καταλυτικά την φαρέτρα της διεκδίκησης της», όπως αναφέρει ο Δήμος, . « Άλλωστε η Κορινθία διαθέτει  εμπειρία στην φιλοξενία του Acropolis,  μοναδικές διαδρομές για την διεξαγωγή του και φυσικά υποδομές φιλοξενίας που καλύπτουν τις ανάγκες του. Η διοργάνωση είναι  κοινά αποδεκτό  πως θα έχει  πολλαπλά και ανταποδοτικά  οφέλη για το νομό και για το δήμο Κορινθίων.

Σύντομα θα υπάρξει και νέα συνάντηση όπως δεσμεύτηκε ο κ.Δήμας για τον καθορισμό της στρατηγικής της διεκδίκησης και την κατάρτιση του φακέλου της» .

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ