Βασίλης Νανόπουλος: “Στόχος μας, η θητεία των μεγάλων αλλαγών στο δήμο» – Ομαδική δουλειά που φέρνει αποτέλεσμα

«Με απόλυτη συνέπεια σε όσα έχω δεσμευτεί και με σεβασμό στους πολίτες, παρουσιάζουμε σήμερα τον απολογισμό πεπραγμένων της δεύτερης χρονιάς της θητείας μας. Μιας θητείας που φιλοδοξούμε να είναι η θητεία των μεγάλων αλλαγών στο δήμο Κορινθίων.”, είπε χθες ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος, κατά την διάρκεια του απολογισμού του δεύτερου χρόνου της δημαρχιακής του θητείας που έγινε χθες το απόγευμα πλαισιωμένος από τον Γενικό Γραμματέα Νεκτάριο Σπηλιόπουλο και την ομάδα των αντιδημάρχων κ.κ Πούρο, Ζαχαριά, Μπίτζιο, Κόλλια, Πιέτρη, Πλατή, Ραντίτσα, Καρασσάβα.

Ο Δήμαρχος, έχοντας επιλέξει ως χώρο απολογισμού την αίθουσα που συνεδριάζει το ανώτερο όργανο του δήμου, το Δημοτικό συμβούλιο, έκανε λόγο για ομαδική δουλειά που φέρνει αποτέλεσμα. Για συνεργασία και σύνθεση απόψεων. Για σχεδιασμό, στόχευση και υλοποίηση. Και συνέχισε: “Είμαι περήφανος που ηγούμαι αυτής της ομάδας, περήφανος για τους συνεργάτες μου και όσα καταφέρνουν με πολλή δουλειά και συνεργασία. Μόνο έτσι θα κατορθώσουμε να δικαιώσουμε τις προσδοκίες των πολιτών και να προγραμματίσουμε το μέλλον του τόπου μας» επισημαίνοντας πως «Υπάρχει πολλή δουλειά η οποία γίνεται αλλά δεν φαίνεται στους πολίτες», δίνοντας ως παραδείγματα το ζήτημα του νερού και την παράδοση της πλατείας Π.Τσαλδάρη αλλά και όλες τις επαφές που ο ίδιος φροντίζει να έχει ο δήμος στα κέντρα εξουσίας και λήψης αποφάσεων ώστε να εξασφαλίζονται πόροι προς αξιοποίηση. Ο Δήμαρχος, και από το βήμα του απολογισμού, ευχαρίστησε την πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων για την σύμπνοια και συνεργασία τους «το κοινό καλό και η αγάπη για τον τόπο μας μας ενώνουν» κατέληξε.Της εισήγησης του Δημάρχου ακολούθησαν εισηγήσεις – απολογισμός του Γενικού Γραμματέα και των Αντιδημάρχων.

Το σύνολο των έργων που σχεδιάστηκαν ,προχώρησαν και εκτελέστηκαν αλλά και των στόχων που επετεύχθησαν στην χρονιά αυτή παρουσιάστηκαν σε σύντομο video το οποίο είναι διαθέσιμο εδώ: https://youtu.be/Gv6OqNHgI7w
Ολόκληρο τον απολογισμό μπορείτε να τον δείτε εδώ: https://www.facebook.com/dimoskorinthion/videos/399445768369324

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ