Βασίλης Νανόπουλος: “Όλοι μαζί θα διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων, θα διατηρήσουμε το σχολικό περιβάλλον κατάλληλο και ασφαλές..”

Σε μήνυμά του για τη νέα σχολική χρονιά ο Δήμαρχος Κορινθίων κ.Βασίλης Νανόπουλος αναφέρει :
“Αγαπητοί μαθητές, μαθήτριες και εκπαιδευτικοί
Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η ημέρα αυτή σας βρίσκει στα σχολεία σας, διότι επιστρέφετε στον φυσικό σας χώρο, στις αίθουσες διδασκαλίας κοντά στους ανθρώπους που θα σας δώσουν όλα εκείνα τα εφόδια που χρειάζεστε για να πορευτείτε σαν άνθρωποι αλλά και σαν επαγγελματίες μετέπειτα στη ζωή σας, τους δασκάλους σας.
Η χρονιά που πέρασε ήταν δύσκολη. Παρακολουθήσατε μαθήματα απομακρυσμένα για να διατηρήσετε την επαφή με το σχολείο και να μην διακοπεί η μαθησιακή διαδικασία και τα καταφέρατε! Είμαι υπερήφανος θέλω να σας πω διότι, μέσα από τις δυσκολίες και τις ιδιαίτερες συνθήκες της πανδημίας αναπτύξατε και εσείς άμυνες αλλά και ικανότητες κι αυτό το γεγονός είναι πολύ σημαντικό για την μετέπειτα πορεία σας.
Το μέλλον του τόπου μας στηρίζεται σ’ εσάς, στη νέα γενιά και το σχολείο αποτελεί τον πυλώνα για τη διαμόρφωση σωστών πολιτών, ανθρώπων με ήθος, δυναμικότητα και ευαισθησίες.
Η δημοτική αρχή σε συνεργασία με τους δασκάλους και καθηγητές, τους συλλόγους γονέων και τις διευθύνσεις εκπαίδευσης, θα διασφαλίσουν την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων, θα διατηρήσουν το σχολικό περιβάλλον κατάλληλο και ασφαλές, προσφέροντας σας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εκπαίδευσης.

Σας εύχομαι καλή σχολική χρονιά, υγεία και πρόοδο!

Ο Δήμαρχος Κορινθίων
Βασίλης Νανόπουλος”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ