ΓΙΑ ΜΕΙΖΟΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΔΕΣ ΚΑΙ ΒΛΑΣΗΣ ΤΣΙΩΤΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΨΥΧΟΓΙΟΥ

Ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ για την Πελοπόννησο», Γιώργος Δέδες, παρουσία του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Ψυχογιού συναντήθηκε  την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου με τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Βλάση Τσιώτο . Στη συνάντηση εργασίας , στην οποία μετείχαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι Αναστάσιος Μποζίκης και Χρήστος Καρσιώτης, τα στελέχη της Περιφερειακής παράταξης, Σοφία Φιλιππάκη και Βλάσης Τσιάμης  εξετάστηκαν διεξοδικά σειρά σημαντικών ζητημάτων τα οποία αφορούν τον Δήμο . Πιο συγκεκριμμένα συζητήθηκε αναλυτικά το ζωτικής σημασίας ζήτημα της διάβρωσης των ακτών της Κορινθίας, όπως και η επείγουσα ανάγκη της αντιπλημμυρικής θωράκισης του Δήμου από τα προβλήματα που έχουν προκύψει κυρίως λόγω των έργων της Νέας Εθνικής Οδού και της Νέας Σιδηροδρομικής Γραμμής. Ακόμη συμφωνήθηκε η τεράστια σημασία του έργου κατασκευής της λιμνοδεξαμενής στη Ρίζα και των αρδευτικών της δικτύων, το οποίο η Περιφέρεια έχει προτείνει ήδη στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Τέλος τονίστηκε η σημασία της ριζικής αναβάθμισης του οδικού άξονα παράκαμψη Γκούρας – παράκαμψη Στενού – Σαραντάπηχο – παράκαμψη Ευρωστίνης.
«Η εξαιρετική συνεργασία του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης με την Περιφερειακή Αρχή αλλά και η απόλυτη ταύτιση απόψεων με την Περιφερειακή παράταξη  «ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ για την Πελοπόννησο» επιτρέπουν την αισιοδοξία για την υλοποίηση των αναγκαίων έργων ασφάλειας και ανάπτυξης τα οποία έχει απόλυτη ανάγκη ο Δήμος μας», σχολίασε ο Δήμος .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ