Για ποιά έργα έβαλε υπογραφές ο Περιφερειάρχης στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας στην Κόρινθο;

Συμβάσεις δύο έργων στην Κορινθία συνολικού προϋπολογισμού 2.200.000 ευρώ, καθώς και δύο συμφωνητικά εργασιών συνολικής δαπάνης 402.718,20 ευρώ, υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος βρέθηκε σήμερα αργά το μεσημέρι στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας, στην Κόρινθο.

Συγκεκριμένα, ο περιφερειάρχης -παρουσία των αντιπεριφερειαρχών Αθηνάς Κόρκα και Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Χάρη Βυτινιώτη- υπέγραψε μία σύμβαση για το με προϋπολογισμό 1.000.000 ευρώ έργο βελτίωσης και συντήρησης της επαρχιακής οδού 1 Λουτρακίου – Περαχώρας (ισόπεδοι κόμβοι και συμβολές οδών) και άλλη μία για το προϋπολογισμού 1.200.000 ευρώ έργο συντήρησης της επαρχιακής οδού 66 Νεμέα – Ψάρι – Σκοτεινή, στο τμήμα που διέρχεται από την Π.Ε. Κορινθίας.

Ακόμα, ο Π. Νίκας υπέγραψε δύο εργολαβικά συμφωνητικά για εργασίες καθαρισμού ρεμάτων, α) σε περιοχές των Δήμων Βέλου – Βόχας, Σικυωνίων και Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης με δαπάνη 235.318,20 ευρώ και β) σε περιοχές των Δήμων Κορίνθου, Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και Νεμέας με δαπάνη 167.400 ευρώ.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ