Γιώργος Δέδες: «Έναρξη έργου ΣΔΙΤ για τη διαχείριση των απορριμμάτων Περιφέρειας Πελοποννήσου. Το τέλος της φαρσοκωμωδίας, ή η αρχή του δράματος;»

Σε ανάρτησή του στην προσωπική του  σελίδα στο F  ο π Γ.Γ  Υποδομών, Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Δέδες  σχολιάζοντας την υπογραφή της σύμβασης για την διαχείριση των απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου αναφέρει, μεταξύ άλλων:

«Η υπογραφή της σύμβασης για την έναρξη της κατασκευής του έργου ΣΔΙΤ της διαχείρισης των απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, θα μπορούσε να είναι ο επίλογος μιας φαρσοκωμωδίας μακράς διάρκειας.

Ο νυν Περιφερειάρχης, κ. Νίκας, πανηγυρίζει για την έναρξη κατασκευής ενός έργου που ο ίδιος ως Δήμαρχος Καλαμάτας και ως υποψήφιος Περιφερειάρχης το 2019 έχει αποδοκιμάσει και καταγγείλει σε όλους τους τόνους. Αφορίζει δε, το σύστημα της απλής αναλογικής στους Δήμους και τις Περιφέρειες ως υπεύθυνο των καθυστερήσεων στην πορεία του έργου «ευλογώντας τα γένια του» (την Κυβέρνηση δηλαδή) για τη «σωτήρια» νομοθετική παρέμβαση της περικοπής αρμοδιοτήτων από το Περιφερειακό Συμβούλιο και τη μεταφορά τους στην παραταξιακά ελεγχόμενη Οικονομική Επιτροπή.

Ο πρώην Περιφερειάρχης, κ. Τατούλης, σε μια εντυπωσιακή επίδειξη αυτοθαυμασμού και ιδιοκτησιακής αντίληψης των έργων, πανηγυρίζει επίσης γιατί μετά από μια δεκαετία (!) παλινωδιών το «δικό του» έργο ξεκινά να υλοποιείται και καταγγέλλει ταυτόχρονα όσους δεν τον κάλεσαν να συνυπογράψει…

Δυστυχώς, δεν πρόκειται για φαρσοκωμωδία. Πρόκειται για την απαρχή μιας δυσοίωνης πραγματικότητας για την Πελοπόννησο και τους πολίτες της, που θα πληρώσουν το «μάρμαρο» της δήθεν πιλοτικής διαχείρισης απορριμμάτων. ..»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ