Γιώργος Πατούλης: “Περιφέρεια, πολίτες και επιχειρήσεις στέλνουν ένα ισχυρό μήνυμα: “Όλοι μαζί, κανείς μόνος του”

Η ανταπόκριση πολιτών και επιχειρήσεων στο κάλεσμα του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη για συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη .

Από την πρώτη ημέρα που ξέσπασαν οι καταστροφικές πυρκαγιές μέχρι σήμερα χιλιάδες πολίτες, επιχειρήσεις, σύλλογοι και φορείς έχουν ανταποκριθεί και έχουν προσφέρει μεγάλες ποσότητες τροφίμων, έτοιμων γευμάτων, φαρμάκων, ειδών ατομικής προστασίας, κ.ά.

Οι προσφορές συνεχίζονται και ο κατάλογος εμπλουτίζεται συνεχώς. Ιδιαίτερα συγκινητική όμως είναι και η προσφορά των πολιτών, οι οποίοι προσέρχονται ανώνυμα, στα σημεία τροφοδοσίας για να προσφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Να σημειωθεί ότι στο κατάλογο των προσφορών υπάρχουν και συμπολίτες μας οι οποίοι έχουν διατυπώσει την πρόθεση να φιλοξενήσουν οικογένειες σε διαμερίσματα και χώρους φιλοξενίας, ενώ το ΕΜΠ προσφέρει επιστημονικό προσωπικό για τις αυτοψίες, όπως αναφέρει η Περιφέρεια Αττικής στην ιστοσελίδα της.  Μέρος των προσφορών έχει διατεθεί εκτός από τις πυρόπληκτες περιοχές της Αττικής και στην Εύβοια.

Με αφορμή τις προσφορές ο Γ. Πατούλης δήλωσε:

«Η δύναμη της αλληλεγγύης είναι ιδιαίτερα σημαντική και αυτό αποτυπώνεται στο μεγάλο όγκο των προσφορών από τους συμπολίτες μας. Τις δύσκολες αυτές ώρες Περιφέρεια, πολίτες και επιχειρήσεις στέλνουν ένα ισχυρό μήνυμα “Όλοι μαζί κανείς μόνος του”. Θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη με κάθε τρόπο. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους ανταποκρίνονται στο κάλεσμα μας και προσφέρουν βοήθεια».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ