Γιώργος Πούρος: «Όσοι βλέπουν το «ποτήρι μισοάδειο» δεν θα τους αρέσει ποτέ οτιδήποτε φέρει την υπογραφή αυτής της δημοτικής Αρχής»  

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Κορινθίων  Γιώργος Πούρος αναφέρθηκε  χθες , κατά την διάρκεια των εγκαινίων της πλατείας στα Περιβολάκια που δόθηκε ξανά προς χρήση από τον Δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο , στις πέργκολες οι οποίες δεν τοποθετήθηκαν αλλά και στις παρεμβάσεις που έπρεπε να γίνουν στους παρακείμενους δρόμους, Εθνικής Αντίστασης, Κύπρου και Ερμού. Είπε:  «Τα σιδερένια κατασκευάσματα που προβλέπονταν δεν θα τοποθετηθούν διότι ήταν μη λειτουργικά και ακατάλληλα και θ’ αντικατασταθούν με πέργκολες βιοκλιματικού χαρακτήρα από στοιχεία της ελληνικής φύσης, όπως πέτρα και ξύλο, ώστε να πετύχουμε το μέγιστο αισθητικό αλλά και λειτουργικό αποτέλεσμα.

Οι παρακείμενοι δρόμοι θα προχωρήσουν σε επόμενο στάδιο, αφού θα έχουμε εντός του Μαΐου την πλήρη εισήγηση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας και αμέσως μετά την ολοκληρωμένη κυκλοφοριακή μελέτη της πόλης με καταγεγραμμένες τις ανάγκες και στοχευμένες τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν.

Παρακολούθησα τον μεγάλο αγώνα της δημοτικής Αρχής και την Tιτάνια προσωπική προσπάθεια του κ.Νανόπουλου για να φτάσουμε στο σημερινό αποτέλεσμα. Όσοι βλέπουν το «ποτήρι μισοάδειο» δεν θα τους αρέσει ποτέ οτιδήποτε φέρει την υπογραφή αυτής της δημοτικής Αρχής. Εμείς όμως πρέπει να προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα, να σχεδιάσουμε το δήμο μας με περισσότερη αισθητική, με περισσότερο λειτουργικό αποτέλεσμα. Σε αυτήν την προσπάθεια ζητάμε την συνδρομή και όλων των δημοτικών συμβούλων αλλά και της κοινωνίας των δημοτών» κατέληξε ο Γιώργος Πούρος.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ