Γιώργος Ψυχογιός: «Πάρτε προσωπικό και μέτρα  για την επαρκή στελέχωση και λειτουργία του ΕΦΚΑ Κορινθίας»

Ο Βουλευτής Γιώργος Ψυχογιός , όπως μας ενημέρωσε , κατέθεσε ως Αναφορά προς το αρμόδιο Υπουργείο την Ανακοίνωση- Καταγγελία του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου  όπως του κοινοποιήθηκε,  «με την οποία η ζητούν προσλήψεις μόνιμου  προσωπικού για την εύρυθμη λειτουργία του e ΕΦΚΑ  και την άμεση απονομή όλων των εκκρεμών συντάξεων».  Ο κος Ψυχογιός αναφέρει, μεταξύ άλλων:

« Σύμφωνα με την Ανακοίνωση, αδιάσειστη πραγματικότητα αποτελεί το γεγονός των εκατοντάδων χιλιάδων εκκρεμών συντάξεων .Άμεση παραδοχή της αποτυχίας είναι το γεγονός ότι εισάγουν  project manager.

Υπάλληλοι που μέσω τηλεκπαίδευσης παρακολούθησαν 2 σεμινάρια, προφανώς δεν μπορούν, με την πολυνομία που υπάρχει, να επιτελέσουν, το καθοριστικό για τις ζωές μας, έργο της απονομής συντάξεων .

Υπάλληλοι χωρίς σύνδεση με τα τερματικά του ΟΑΕΕ ,που ειρήσθω εν παρόδω από την Κόρινθο τα τερματικά συνδέθηκαν στο Κιάτο ,δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τους ασφαλισμένους ούτε στα πιο απλά θέματα όπως ρυθμίσεις οφειλών ,επιδόματα και παροχές ασθενείας ,ούτε μια απλή ασφαλιστική ενημερότητα ….

 Οι εξαγγελίες για απονομή σύνταξης με το πάτημα ενός κουμπιού αποτελεί πλέον ένα κακόγουστο αστείο και πρέπει να γίνει αντιληπτό στους κυβερνόντες ότι τα θέματα αυτά επηρεάζουν πραγματικούς ανθρώπους  και εξαθλιώνουν τις ζωές εκατοντάδων χιλιάδων.

Στην  Αναφορά επισυνάφθηκε η ως άνω Ανακοίνωση , με την οποία  ζητείται από  το καθ’ ύλην αρμόδιο Υπουργείο άμεση  πρόσληψη   μόνιμου  προσωπικού για την εύρυθμη λειτουργία του e ΕΦΚΑ  και την άμεση απονομή όλων των εκκρεμών συντάξεων . 

  Ως εκ τούτου, ζητάμε  άμεσες ενέργειες και ενημέρωση από τον αρμόδιο  Υπουργό και δηλώνουμε ότι θα προχωρήσουμε σε άμεσες παρεμβάσεις, αξιοποιώντας όλα τα διαθέσιμα μέσα, για την επαρκή στελέχωση και λειτουργία του ΕΦΚΑ Κορινθίας.» καταλήγει ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π.-Σ .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ