Γιώργος Ψυχογιός: “Το πρόγραμμα για τα αδέσποτα ζώα πρέπει να συνεχιστεί σε συνεργασία με τους κατά τόπους Δήμους και φορείς»

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ Γιώργος Ψυχογιός κατέθεσε μαζί με άλλους Βουλευτές ερώτηση  στη Βουλή για   το πρόβλημα των αδέσποτων ζώων για ένα πρόγραμμα που «πρέπει να συνεχιστεί σε συνεργασία με τους κατά τόπους Δήμους και φορείς.». Όπως αναφέρουν στην ερώτηση:

“…Επειδή για πρώτη φορά μέσω του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» ξεκίνησε μια μεγάλη προσπάθεια στο επίπεδο των υποδομών και της χρηματοδότησης αλλά και σε επίπεδο νομοθεσίας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στην διαχείριση και προστασία των αδέσποτων ζώων.

Επειδή η προσπάθεια αυτή πρέπει να συνεχιστεί για την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών από τους Δήμους στον τομέα της εφαρμογής των προγραμμάτων διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Ερωτάται ο κ.Υπουργός Εσωτερικών:

Προτίθεται να προβεί και πότε σε έκδοση νέας πρόσκλησης για δημιουργία και βελτίωση καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς, όπως αιτούνται πολλοί δήμοι της χώρας;”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ