Δήλωση στην «Η.Κ» – Παναγιώτης Νίκας: «Το Διοικητήριο θα γίνει στην Ποσειδωνία, είμαι κατηγορηματικός σε αυτό»

Μια βαρυσήμαντη  και ξεκάθαρη δήλωση για το νέο Διοικητήριο έκανε πριν από λίγη ώρα  στην  hmerisiakorinthou.gr  ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας . ‘Όπως δήλωσε η απόφαση είναι ειλημμένη και μάλιστα κάλεσε «όλες τις Κορίνθιες και τους Κορίνθιους να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση». Έκανε γνωστό ακόμη εν συντομία το ιστορικό της υπόθεσης και πως το έργο αυτή την στιγμή είναι στη φάση της μελέτης.  Ο Περιφερειάρχης μας είπε:

«Είναι δουλειά της Περιφέρειας η δημιουργία του νέου Διοικητηρίου και είμαι κατηγορηματικός σε αυτό. Υπάρχει το οικόπεδο στην Ποσειδωνία το οποίο έχει παραχωρηθεί στην Περιφέρεια, από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, εδώ και 15 χρόνια. Αν δεν γίνει Διοικητήριο, τότε η δωρεά του οικοπέδου έκτασης 8 στρεμμάτων θα πρέπει να επιστραφεί στο Υπουργείο και η Περιφέρεια θα  χάσει μία ακίνητη περιουσία αξίας 3 εκατομμυρίων ευρώ, τόσο κοστολογείται.

Γι’ αυτό το Διοικητήριο θα γίνει στην Ποσειδωνία. Είμαστε στη φάση της  μελέτης την οποία οσονούπω θα δώσουμε στη δημοσιότητα και θα δείτε πως όλο το σχέδιο στέγασης των Υπηρεσιών της Περιφέρειας θα αποπνέει Κορινθία και μόνο Κορινθία με κιονόκρανα και άλλα ανάλογα στοιχεία. Έχει προβλεφθεί ακόμη και κατασκευή δρόμου που θα συνδέει το συγκρότημα με την παλιά εθνική οδό .

Η απόφαση είναι ειλημμένη και παρακαλώ μέσω της ιστοσελίδας σας hmerisiakorinthou.gr, όλες τις Κορίνθιες και τους Κορίνθιους να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ