Δήλωση στην hmerisiakorinthou.gr : Γρηγόρης Καρπούζης: “Καλώ όλους τους Κορίνθιους να κάνουν το εμβόλιο”

φωτο από παλαιότερο εμβολιασμό του κ. Καρπούζη

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κορίνθου κ. Γρηγόρης Καρπούζης ήταν από τους πρώτους πέντε Υγειονομικούς που εμβολιάστηκαν χθες στο νοσοκομείο και μιλώντας στην hmerisiakorinthou.gr καλεί όλους να κάνουν  το εμβόλιο. Αυτή ήταν η προτροπή του  όταν τον ρωτήσαμε αν θέλει  να περάσει  ένα μήνυμα στους Κορίνθιους, με αφορμή την πρώτη ημέρα εμβολιασμών στο νομό μας.

Σε 20 μέρες θα κάνουν  οι πέντε πρώτοι που εμβολιάστηκαν την δεύτερη δόση, ενώ όπως ο ίδιος δήλωσε, μέσα από τη προσωπική του σελίδα στο F , «μετά από 5 ώρες αισθάνομαι περίφημα!» «Το Νοσοκομείο μας πρωτοπόρο και πρότυπο»

Ο κος Καρπούζης μας είπε ακόμη: «Στο νοσοκομείο Κορίνθου αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται 8 ασθενείς, οι  3 από αυτούς στη ΜΕΘ και υπάρχουν και δύο ύποπτα για covid περιστατικά,  τα οποία παρακολουθούνται.»

Ο διοικητής τόνισε ότι η Κορινθία αν και πολύ κοντά στην Αθήνα, έχει από τους χαμηλότερους ρυθμούς μετάδοσης στη χώρα.  Μας δήλωσε επίσης ότι με ευχαρίστηση παρατηρεί ότι στην πόλη της Κορίνθου τα μέτρα τηρούνται εν πολλοίς. «Πολύ σπάνια βλέπω κάποιον χωρίς μάσκα», είπε.

Ο κ. Καρπούζης ευχήθηκε για όλους χρόνια πολλά, με Υγεία και να τηρούνται τα μέτρα.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ