Δήλωση στην hmerisiakorinthou.gr – Νίκος Σταυρέλης : «Χωρίς εισήγηση των Υπηρεσιών, η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου  δεν έχει καμία νομιμότητα»

Αυτό δήλωσε στην hmerisiakorinthou.gr, ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Πνοή Δημιουργίας», κ. Νίκος Σταυρέλης για τη μη συμμετοχή του συνδυασμού του στο τελευταίο συμβούλιο το οποίο τελικά και αναβλήθηκε.

Ο κος Σταυρέλης μας είπε χθες το απόγευμα : Χθες είχαμε δημοτικό συμβούλιο με κάποια θέματα τα οποία ήταν εντελώς τυπικά.  Το 5ο θέμα όμως, της ημερησίας διάταξης, αφορούσε τροποποίηση προηγούμενης απόφασης του δημοτικού συμβουλίου, για την ενεργειακή αναβάθμιση του δημοτικού φωτισμού, ώστε να δοθεί σε ιδιώτη. Το τι ακριβώς θα περιελάμβανε αυτή η απόφαση που θα λαμβάναμε, ουδείς γνωρίζει, γιατί ποτέ δεν υπήρξε εισήγηση από τις Υπηρεσίες.

Δημοσιογράφος: Δεν σας στάλθηκε η εισήγηση;

Σταυρέλης: Ούτε στάλθηκε, ούτε υπήρχε. Ρωτήσαμε τις Υπηρεσίες και εισήγηση δεν υπήρχε ούτε στην τεχνική, ούτε στην οικονομική Υπηρεσία. Κατά συνέπεια θεωρήσαμε εμείς ως παράταξη, ότι δεν μπορούμε να νομιμοποιήσουμε τη συγκεκριμένη συνεδρίαση και ιδιαίτερα την λήψη της συγκεκριμένης απόφασης.

Είναι ένα μείζον θέμα και έχουμε δηλώσει κατ’ επανάληψη ότι αυτή η απόφαση της δημοτικής Αρχής θα προξενήσει ζημιά στον Δήμο ύψους πάνω από 7 εκατομμύρια σε βάθος  12ετίας. Δεν γνωρίζω τι θέλει να κάνει ο Δήμαρχος, θα το δούμε την προσεχή Δευτέρα, στο δημοτικό συμβούλιο που αναβλήθηκε και θα επαναληφθεί τότε. Αν πάλι στείλει εισήγηση. Χωρίς εισήγηση των υπηρεσιών, η απόφαση δεν έχει καμία νομιμότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ