Δήλωση στην hmerisiakorinthou.gr – Σπύρος Ράτης για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: “Η διαφήμιση του δήμου μας είναι το μεγάλο κέρδος για εμάς”

Μπορεί το Λουτράκι να μην ήταν τελικά το κέντρο του ΕΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ που επέστρεψε στον τόπο του, μετά από 8 χρόνια απουσίας, αφού επιλέχθηκε η πόλη της Λαμίας , ωστόσο φιλοξένησε άξια το σπουδαίο αυτό γεγονός στις ειδικές διαδρομές . Οι ειδικές διαδρομές έγιναν στους Αγίους Θεοδώρους και το Λουτράκι και πρόβαλλαν την περιοχή μας  τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και ιδίως στους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ρωτήσαμε τον κ. Σπύρο Ράτη – Αντιδήμαρχο Αγίων Θεοδώρων να μας σχολιάσει  το σημαντικό αυτό γεγονός που ολοκληρώθηκε  σήμερα με μεγάλη επιτυχία. Ο κος Ράτης μας είπε: ” Ο αγώνας στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία από την πρώτη μέρα και φάνηκε και από τις δηλώσεις των διοργανωτών. Η διαφήμιση του δήμου μας είναι το μεγάλο κέρδος για εμάς. Η προσέλευση του κόσμου μετά από 8 χρόνια ήταν μεγάλη και ελπίζουμε του χρόνου να είναι ακόμα μεγαλύτερη!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ