Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης: «Κάντε το κλικ» «Μαζί κάνουμε το Δήμο μας καλύτερο!»

 O Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης εκσυγχρονίζει τις δημοτικές του Υπηρεσίες με το νέο σύστημα διαχείρισης αιτημάτων Novoville και καλεί τους πολίτες να κάνουν μαζί το Δήμο καλύτερο! Όπως αναφέρει , «με το νέο ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης αιτημάτων Novoville μπορείτε να επικοινωνείτε άμεσα με τον Δήμο μας, ανά πάσα στιγμή. Το σύστημα επιτρέπει την γρήγορη και εύκολη καταχώρηση ζητημάτων καθημερινότητας που αφορούν το Δήμο, με στόχο την ταχύτερη δυνατή αντιμετώπισή τους από τις υπηρεσίες μας. Παράλληλα, μπορείτε να λαμβάνετε αυτόματες ενημερώσεις για την εξέλιξη του ζητήματος που αναφέρατε, μέχρι και την οριστική του διευθέτηση.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, οι δημοτικές μας υπηρεσίες γίνονται περισσότερο προσβάσιμες και αποτελεσματικές, έχοντας στο επίκεντρο τους το Δημότη.

Kαταβάλλουμε καθημερινά τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια ώστε να υλοποιήσουμε τις δεσμεύσεις μας και να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής στην πόλη μας.
Από εσάς, περιμένουμε τις ιδέες σας, τις προτάσεις σας, τις παρατηρήσεις σας, την ενεργή σας συμμετοχή ώστε όλοι μαζί να κάνουμε το Δήμο μας καλύτερο! Κάντε το κλίκ!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ