Δημοπρατείται στις 10 Μαϊου η διαμόρφωση σε περιβαλλοντικό πάρκο εκατέρωθεν της ανενεργής σιδηροδρομικής γραμμής από την Κόρινθο ως το Βέλο

Σύσκεψη υπό τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, με αντικείμενο την εξέλιξη σημαντικών έργων που υλοποιεί ή προγραμματίζει η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε διάφορες Περιφερειακές Ενότητες, πραγματοποιήθηκε  σήμερα το μεσημέρι , με τη συμμετοχή στελεχών και υπηρεσιακών παραγόντων της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της έδρας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε, μέσα στον ερχόμενο Μάιο δημοπρατούνται από την Περιφέρεια δύο μεγάλα έργα. Συγκεκριμένα στις 10 Μαΐου δημοπρατείται με τη μέθοδο μελέτη – κατασκευή το έργο διαμόρφωσης σε περιβαλλοντικό και πολιτιστικό πάρκο τμήματος του χώρου εκατέρωθεν της ανενεργής μετρικής σιδηροδρομικής γραμμής από την Κόρινθο ώς το Βέλο, έργο που χρηματοδοτείται με 5.000.000 ευρώ από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης.

Εξ άλλου, μεταξύ άλλων, στις 16 του ερχόμενου μήνα, η Περιφέρεια δημοπρατεί ως ενιαίο έργο, επίσης με την μέθοδο μελέτη – κατασκευή, το έργο αναβάθμισης της ασφάλειας οδικών αξόνων και στις 5 Περιφερειακές Ενότητες, με πίστωση 45.000.000 ευρώ από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης, επίσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ