Διακρίσεις για τον μαθητή του 1ου ΓΕΛ Κιάτου Κωνσταντίνο  Χριστοδούλου: πέρασε στη 2η φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φυσικής

Το 1ο ΓΕΛ Κιάτου  έλαβε μέρος και φέτος στου Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Φυσικών Επιστημών. Η  συμμετοχή αυτή  έφερε ιδιαίτερες διακρίσεις τόσο στο 35ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Χημείας όσο και στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής «Αριστοτέλης» 2022.

Ο μαθητής  Κωνσταντίνος  Χριστοδούλου, μαθητής της Γ Τάξης πέρασε στη 2η φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Χημείας,  όπου και κατέκτησε την 14η θέση.

Ο ίδιος μαθητής στο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής «Αριστοτέλης» 2022 κατέκτησε την 8η θέση διασφαλίζοντας την συμμετοχή του στη 2η φάση, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα 18 Ιουνίου 2022, μαζί με ακόμα 39 μαθητές από κυρίως δημόσια σχολεία όλης της χώρας.

Ο Δήμος Σικυωνίων αναφέρει σε συγχαρητήριο μήνυμά του: «Αυτά είναι τα όμορφα νέα που μας γεμίζουν χαρά. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια  για την διπλή διάκριση στο 1ο Λύκειο Κιάτου, στους εκπαιδευτικούς, στους γονείς και κυρίως στον μαθητή Κωνσταντίνο Χριστοδούλου για την προσπάθειά του και την επιτυχία του και στους δύο διαγωνισμούς.. Ο Κωνσταντίνος είναι άλλος ένας μαθητής από δημόσιο σχολείο του δήμου μας που μάς κάνει περήφανους και αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο σπουδών που παρέχεται στα Λύκειά μας. Του ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία για την δεύτερη φάση του διαγωνισμού Φυσικής και ευόδωση κάθε στόχου που θέτει στη ζωή του! Συγχαρητήρια  και πάλι!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ