Δικηγόρος πιλότου: «Δηλώνει συνειδητοποιημένος ο πελάτης μου , ζητάει την τιμωρία του επειδή κατέστρεψε τα πάντα….»- “Αναμένονται εξελίξεις”.”

Ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου συναντήθηκε χθες με τον εντολέα του στις φυλακές Κορυδαλλού και σύμφωνα με όσα αναφέρει το in.gr επικαλούμενο την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά όπου μίλησε ο δικηγόρος , ο   οποίος είπε ότι ο  πελάτης του δηλώνει συνειδητοποιημένος, ζητάει την τιμωρία του επειδή κατέστρεψε τα πάντα και πιστεύει ότι του αξίζει να είναι στη φυλακή. «Από την πρώτη στιγμή έχει δηλώσει μετανιωμένος», σχολίασε. Σύμφωνα με την ίδια πηγή μίλησαν  μόνο για το μωρό. «Έχει πει από την ανάκριση ότι μακάρι να γύριζε ο χρόνος πίσω», είπε ο κ. Παπαϊωαννίδης. Ως προς το ζήτημα της επιμέλειας της μικρής Λυδίας, έχει δηλώσει ότι επιθυμεί από κοινού επιμέλειά της τόσο από τη δική του οικογένεια όσο και από την οικογένεια της Καρολάιν, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι αυτό είναι το καλύτερο για αυτήν. Όσον αφορά στα δημοσιεύματα που θέλουν τον πιλότο να έχει ενδιαφερθεί να πιάσει μεροκάματα στη φυλακή, ο συνήγορός του ανέφερε ότι δεν το κάνει αυτό συνειδητά για να μειώσει την ποινή του. «Ο πιλότος γνωρίζει την κατάστασή του και τι γίνεται. Η βούληση του είναι να προέχει το παιδί, η εξασφάλιση του μέλλον του, ό,τι καλύτερο γι’ αυτό», είπε ο δικηγόρος του.

Σε σχέση με την πιθανή εμπλοκή τρίτου προσώπου είτε συνεργού είτε ηθικού αυτουργού στη δολοφονία της Καρολάιν, η πλευρά του πιλότου αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή.

Τέλος, προανήγγειλε εξελίξεις στην υπόθεση με τα νέα στοιχεία που θα έρθουν στο φως από την πραγματογνωμοσύνη στις κάμερες και την εξέταση μαρτύρων.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ