Δολοφονία Καρολαϊν: οι συνεχείς καυγάδες και η δύσκολη συμβίωση – Η “αγάπη” που δεν μπορούσε να την αφήσει να ξεφύγει

Νέα στοιχεία έρχονται καθημερινά στη δημοσιότητα για τη σχέση του μοιραίου ζευγαριού που κατέληξε στην αποτρόπαιη δολοφονία της άτυχης Καρολαϊν από τον σύζυγό της, τον 32χρονο πιλότο Μπάμπη, ο οποίος τώρα βρίσκεται αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες.

Όπως αναφέρουν σε ρεπορτάζ τα αθηναϊκά Μ.Μ.Ε  που επικαλούνται το ημερολόγιο της κοπέλας , η δολοφονημένη κοπέλα ζούσε  άσχημες στιγμές μέσα στη σχέση της και φαίνεται  πως ήθελε να τη τελειώσει αλλά δεν μπορούσε γιατί αγαπούσε και τον άντρα της αλλά και το παιδάκι της, το μικρό κοριτσάκι τους.

Η νεαρή γυναίκα, όπως προκύπτει από σημειώσεις που κράταγε, είχε συνεχώς προστριβές με τον πιλότο που κατέληγαν μάλιστα και σε χτυπήματα και η πραγματική τους σχέση δεν ήταν αυτή που  βλέπουμε στις αναρτήσεις του πιλότου στα social media. . Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι την τελευταία βραδιά πριν από το στυγερό έγκλημα έψαχνε ξενοδοχείο στην Αθήνα για να φύγει από το σπίτι. Οι καυγάδες μεταξύ του ζευγαριού φαίνεται να ήταν έντονοι το τελευταίο διάστημα. Η Καρολάιν, φέρεται να είχε ενημερώσει τον σύζυγο πως ήθελε να τον χωρίσει και ήταν αποφασισμένη να φύγει μαζί με το παιδί …

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ