Δολοφονία 20χρονης Καρολαϊν : Ένα έγκλημα που δύσκολα “χωράει” το μυαλό

Ακόμη ένα σοκ βιώνει η ελληνική κοινωνία , από χθες το βράδυ . Αναφερόμαστε φυσικά στην λύση του μυστηρίου με την δολοφονία της 20χρονης Καρολαϊν από τα χέρια του άντρα που αγάπησε με πάθος , που ζούσε μαζί του και που έκανε μαζί του ένα κοριτσάκι. Ο 32χρονος σύζυγός της , ο πιλότος με το ήρεμο πρόσωπο, είναι αυτός που της «έκοψε το νήμα της ζωής» τόσο άδικα και φρικτά. Τα δυο του χέρια της έφραξαν τις αναπνευστικές οδούς και η γυναίκα που μέχρι τότε αγάπησε , βρήκε αυτό τον τραγικό θάνατο .

Δύσκολο να το χωρέσει το μυαλό του ανθρώπου αυτό που συνέβη, αν και βέβαια δεν είναι η μόνη περίπτωση . Έγκλημα πάθους , έγκλημα που έγινε πάνω σε νεύρα του (μετά από καυγά) ή προμελετημένο έγκλημα;  Αυτό θα το αποφασίσει η δικαιοσύνη . Σημασία έχει πως μια νεαρή και όμορφη κοπέλα , μια νεαρή μητέρα  δεν ζει πια . Τραγική φιγούρα η μητέρα της που ζει στην Αλόννησο , την οποία μέχρι χθες ο δράστης αγκάλιαζε και παρηγορούσε !!! Και φυσικά το μικρό κοριτσάκι που έμεινε ορφανό θα είναι το μεγαλύτερο «θύμα» αυτής της ιστορίας.

Στα social media πάντως ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του ενόχου , αυτού του ανθρώπου που τόσο καιρό έδειχνε ότι πενθούσε για την αδικοχαμένη σύζυγό του και περίμενε και αυτός να βρει η Αστυνομία τους  «τρεις δράστες»! Να που δεν περίμενε και πολύ . Η Αστυνομία βρήκε την άκρη, μόνο που ο δράστης ήταν μόνο ένας (μέχρι τα μέχρι στιγμής στοιχεία) και ήταν αυτός! .

Ε.Π.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ