Δύο εθιμοτυπικές επισκέψεις δέχθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης κ.κ Διονύσιος τις τελευταίες ημέρες

Δύο εθιμοτυπικές επισκέψεις δέχθηκε στις 8  Ιουλίου και χθες Τρίτη 13 Ιουλίου ο Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιος στα  γραφεία της Ι. Μητρόπολης.

Την Πέμπτη, 8 Ιουλίου  ο Πλωτάρχης, κ. Παναγιώτης Κοντός, Λιμενάρχης Λ/Χ Κορίνθου, επισκέφθηκε τα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης , όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον κ. Διονύσιο και παρουσία του Πρωτοσυγκέλλου της Ι. Μητροπόλεως μας Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου. Αναφέρει η Μητρόπολη για την επίσκεψη αυτή: «Κατά την διάρκεια της επισκέψεως, ο σεπτός Ποιμενάρχης μας και ο κ. Λιμενάρχης αντάλλαξαν απόψεις και σκέψεις για υπηρεσιακά, κοινωνικά και φιλανθρωπικά θέματα αλλά και θέματα που άπτονται της Τοπικής κοινωνίας αλλά και της επικαιρότητας. Ο Μητροπολίτης μας ευχαρίστησε τον κ. Λιμενάρχη για την ευγενική επίσκεψή του δίδοντας του αναμνηστικά δώρα και την εικόνα του Ιδρυτού της Εκκλησίας μας και Πολιούχου Κορίνθου Αποστόλου Παύλου, για να τον προστατεύει, να τον φωτίζει και να τον καθοδηγεί στην επιτέλεση των υψηλών καθηκόντων του στην Κορινθία μας!»

Επίσκεψη Κώστα Κόλλια

Χθες Τρίτη, 13 Ιουλίου Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε, ο  Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Κωνσταντίνος Κόλλιας, ο οποίος ανέκτησε πρόσφατα την κοινοβουλευτική του έδρα, όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβ. Μητροπολίτη.  Για αυτή την  επίσκεψη το δελτίο Τύπου της Ι. Μητρόπολης αναφέρει, μεταξύ άλλων : «Κατά την διάρκεια της επισκέψεως, ο σεπτός Ποιμενάρχης μας και ο κ. Κόλλιας σε πολύ «θερμό» κλίμα και παρουσία και του Πρωτοσυγκέλλου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου, συζήτησαν θέματα θρησκευτικά, κοινωνικά και αναφέρθηκαν στην τρέχουσα  καθώς και τις αυξημένες φιλανθρωπικές ανάγκες της Κορινθίας μας. Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας ευχαρίστησε θερμά τον κ. Κόλλια για την ευγενική επίσκεψή του και του ευχήθηκε «καλή επάνοδο» στα δύσκολα και απαιτητικά κοινοβουλευτικά καθήκοντά του!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ