Είχαν κρύψει τα ναρκωτικά σε ειδική κρύπτη μέσα στο αυτοκίνητό τους δύο άνδρες στους Αγίους Θεοδώρους

φωτογραφία : ΕΛ.ΑΣ

Πάνω από 5 κιλά ηρωίνης και 160 γραμμάρια κοκαΐνης εντόπισαν και κατέσχεσαν, μεταξύ άλλων, οι Αστυνομικοί που συνέλαβαν χθες το μεσημέρι δύο άνδρες στους Αγίους Θεοδώρους .

Συγκεκριμμένα άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου συνέλαβαν   δύο άνδρες 25 και 49 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το μεσημέρι, στους Αγίους Θεοδώρους, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, σε συνεργασία με τις Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) και Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας , πραγματοποίησαν έρευνα σε όχημα που επέβαιναν οι δύο δράστες, όπου σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο εσωτερικό της οροφής του οχήματος, βρήκαν συνολικά και κατέσχεσαν, ποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης, συνολικού βάρους -5.099- και -165- γραμμαρίων, αντίστοιχα.

Επιπλέον, κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα και δύο κινητά τηλέφωνα, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ