Εγκαινιάστηκε από τον Υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοϊδη το Γραφείο Υποστήριξης Θυμάτων Τρομοκρατίας – Ποιοί υπέγραψαν στον «Τοίχο Μνήμης»

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, εγκαινίασε το Γραφείο Υποστήριξης Θυμάτων Τρομοκρατίας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και άφησαν το μήνυμα τους στον «Τοίχο Μνήμης» η Βουλευτής της Ν.Δ. Ντόρα Μπακογιάννη, ο Πρέσβης των ΗΠΑ Τζέφρυ Πάιατ, η Πρέσβης της Βρετανίας Κέιτ Σμιθ, η σύζυγος του Γιώργου Βασιλάκη, ο αδερφός του Θάνου Αξαρλιάν, η κόρη του Απόστολου Βέλλιου και ο γιος του Νίκου Μομφεράτου.

Σε δηλώσεις του ο Υπουργός τόνισε: «Με την ελπίδα να μην υπάρξουν ποτέ ξανά θύματα της τρομοκρατίας στην πατρίδα μας» . « Το συγκεκριμένο Γραφείο θα είναι ο ανεξίτηλος τόπος μνήμης  για τα θύματα τρομοκρατίας, όπου μάλιστα δημιουργήθηκε «τοίχος μνήμης» στον οποίο οι συγγενείς των θυμάτων γράφουν μια αφιέρωση στους ανθρώπους τους που σκοτώθηκαν σε τρομοκρατική επίθεση. Όποιος χάνει τη ζωή του, από τόσο άδικες δολοφονικές ενέργειες, θα τιμάται από την πολιτεία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ