Εκκενώνονται Καπανδρίτι, Πολυδένδρι και Μαλακάσα – Μήνυμα απο το 112 στους κατοίκους να απομακρυνθούν

Εκκενώνονται μετά από μήνυμα στο 112  το Καπανδρίτι και το Πολυδένδρι  , αφού η φωτιά  έχει περάσει από τη νύχτα την Εθνική Οδό στο ύψος των Αφιδνών και κατευθύνεται προς Καπανδρίτι. Μήνυμα για εκκένωση έχει σταλεί και στη Μαλακάσα.

Στο μήνυμα για τις πρώτες δύο περιοχές αναφέρεται: «αν βρίσκεται στο Πολυδένδρι ή Καπανδρίτι εκκενώστε τώρα προς Βαρνάβα-Νέα Μάκρη από επαρχιακή οδό Μαραθώνος-Καπανδριτίου». Εκκενώνεται και η Μαλακάσα, καθώς η πυρκαγιά που μαίνεται στην περιοχή έχει πάρει εξαιρετικά επικίνδυνες διαστάσεις.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το in.gr , μετά από Καπανδρίτι και το Πολυδένδρι, πριν από λίγα λεπτά εστάλη και δεύτερο μήνυμα από την Πολιτική Προστασία, μέσω 112, το οποίο αναφέρει:« αν βρίσκεστε στη Μαλακάσα ή τον οικισμό Σφενδάλη εκκενώστε τώρα προς Ωρωπό μέσω Λεωφόρου Αθηνών -Ωρωπού». Εν τω μεταξύ συνεχίζονται αναζωπυρώσεις υπάρχουν τόσο στο Κρυονέρι, όσο και στην Ιπποκράτειο Πολιτεία. Τέσσερα τουλάχιστον μέτωπα είναι  ενεργά, κάνοντας αποπνικτική την ατμόσφιαρα και πολύ δύσκολο το έργο των Πυροσβεστών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ