Εκπαιδευτική ψυχαγωγική εκδρομή για τα μέλη του  Σωματείου Γονέων Παιδιών Με Αυτισμό & Asperger Κορινθίας “Φάσμα”

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία πραγματοποιήθηκε μονοήμερη εκπαιδευτική ψυχαγωγική εκδρομή για τα μέλη του  Σωματείου Γονέων Παιδιών Με Αυτισμό & Asperger Κορινθιας “Φάσμα” την Κυριακή 27/11/2022 , υπό την αιγίδα της Περιφέρεια Πελοποννήσου . Αναφέρει το δελτίο Τύπου: “Τα παιδιά μας κι εμείς οι γονείς συνοδοί τους είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την συναρπαστική διαδρομή Διακοπτό – Καλάβρυτα μέσω του Οδοντωτός σιδηρόδρομος Διακοπτού – Καλαβρύτων .
Στη συνέχεια επισκεφθήκαμε την Καλάβρυτα. Ιερά Μόνη Αγιας Λαύρας. , το πλέον ιστορικό μοναστήρι της Πελοποννήσου, όπου μας υποδέχτηκαν με πολλή αγάπη και στο τέλος της επίσκεψης χάρισαν στα παιδιά μας εικόνες φυλαχτά του Αγίου Αλεξίου.
Ειλικρινά είναι αδύνατον να αποτυπωθούν σε γραπτό λόγο τα έντονα συναισθήματα αποδοχής, χαράς, ευφορίας, ευγνωμοσύνης, αγάπης, ξεγνοιασιάς, ικανοποίησης που βιώσαμε μικροί και μεγάλοι όπου κι αν σταθήκαμε !!!!
Θα θέλαμε να εκφράσουμε δημόσια τις θερμές μας και ειλικρινείς μας ευχαριστίες προς τον αξιότιμο κ. Περιφερειάρχη Παναγιώτης Ε. Νίκας , ο οποίος σε κάθε περίσταση αποδεικνύει έμπρακτα τις ευαισθησίες του και την αμέριστη διαρκή στήριξή του προς τα παιδιά μας!!!
Ευχαριστούμε θερμά επίσης την κ. Αντιπεριφερειάρχη Π Ε Κορινθίας  Αθηνά Κόρκα , πολύτιμη αρωγό στις προσπάθειες που εμείς οι γονείς καταβάλλουμε για τα παιδιά μας !!!
Ευχαριστούμε θερμά την Heraion Tours Loutraki και τον αγαπημένο οδηγό μας κύριο Ανδρέα για την ασφαλή και ευχάριστη μεταφορά μας!!!
Ευχαριστούμε το καφενείο AGORA 1956 στο Διακοπτό για τη φιλοξενία και την εξυπηρέτηση!!!
Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Σταθμάρχη του Odontotos Train/ Οδοντωτός για την ταχεία εξυπηρέτηση!!!
Ευχαριστούμε θερμά τους ιδιοκτήτες και όλο το προσωπικό της Ταβέρνα – Η Αυλή για την απίστευτη φιλοξενία και την άψογη εξυπηρέτηση!!!
Ήταν μια απίστευτη εμπειρία!!!!”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ