Εκπρόσωπος Τύπου ΚΙΝΑΛ: «Εμείς θέλουμε να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση Λιγνάδη. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους που είχαν το θάρρος να βγουν και να  μιλήσουν”

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην υπόθεση Λιγνάδη, με τη σύλληψή του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης  χαρακτήρισε ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι η υπόθεση  πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης και εξέφρασε την «απόλυτη εμπιστοσύνη» στους θεσμούς προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση. Όπως είπε ακόμη σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Alpha 9,89: «Εμείς θέλουμε να χυθεί άπλετο φως και θα ήθελα να πω ότι αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους που είχαν το θάρρος να βγουν και να  μιλήσουν είτε προέρχονται από τον χώρο του θεάτρου είτε όχι , διότι «έσπασαν ένα απόστημα» το οποίο φαίνεται ότι είχε κακοφορμίσει για πάρα  πολλά χρόνια και στον χώρο του πολιτισμού και ίσως και αλλού όπου υπάρχουν αντίστοιχα ζητήματα» . «Είναι σημαντικό η κοινωνία μας να προβληματιστεί και αλλάξει μέσα από αυτή την διαδικασία…»

Ο κ. Χρηστίδης,  τόνισε επίσης ότι  «δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ Κινήματος Αλλαγής και ΣΥΡΙΖΑ στη διαχείριση του θέματος. Η θέση του Κινήματος Αλλαγής είναι καθαρή και συγκεκριμένη. Ο χειρισμός της υπόθεσης από την ΝΔ είχε ως στόχο τη συγκάλυψη και την απόκρυψη των ευθυνών που είχαν αυτοί οι οποίοι γνώριζαν. Όταν κάποιος επιλέγεται για μια θέση όπως ο κ. Λιγνάδης ως πρώην Διευθυντής του Εθνικού ή άλλου σημαντικού οργανισμού, οφείλει να έχει ελεγχθεί από πριν από αυτούς που τον διορίζουν. Προσοχή τον διορίζουν, δεν τον εκλέγουν, πράγμα που καθιστά το θέμα ακόμα πιο σοβαρό».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ