Εμπορικός & Επαγγελματικός Σύλλογος Αγίων Θεοδώρων: “…βυθιστείτε …στο γαλάζιο ! “

“…βυθιστείτε …στο γαλάζιο ! ”

“Αυτό είναι το νέο “σλόγκαν”, που εδώ και λίγες μέρες έχει προστεθεί στην φετινή τουριστική προβολή της πόλης των Αγίων Θεοδώρων και θα την συνοδεύσει και τους θερινούς μήνες .
Το “σλόγκαν” είναι εμπνευσμένο απο το άπλετο “γαλάζιο” χρώμα που είναι το κυρίαρχο χρώμα στον ουρανό και την θάλασσα του Σαρωνικού στην πόλη των Αγίων Θεοδώρων .
Ένα σλόγκαν με σαφώς τουριστικό προσανατολισμό, με την πρώτη λέξη ” βυθιστείτε ” να παραπέμπει στα θαλάσσια μπάνια και στην καθαρή θάλασσα της πόλης και η δεύτερη λέξη ” γαλάζιο “έχει σκοπό να τονίσει την την ομορφιά της φύσης στην θάλασσα ( κυρίως) αλλά και του ουρανού.
Είναι ενα “σλόγκαν” που μέχρι στιγμής στις λίγες μέρες που εχει δοθεί στην δημοσιότητα εχει δημιουργησει θετικές εντυπώσεις και βρήκε θετική αποδοχή .
Ευελπιστούμε ως Σύλλογος οτι αντίστοιχα θετικά θα είναι και τα παραγωγικά του αποτελέσματα στον τομέα της τουριστικής διαφήμισης .
Παραμένουν τα δύο βασικά και επιτυχημένα ως τώρα διαφημιστικά σλόγκαν ” …στου Σαρωνικού…τα κύματα ” και ” σε 1 ώρα από την Αθήνα !” με τα οποία πορεύτηκε η επιτυχημένη τουριστική προβολή που προσφέρθηκε εθελοντικά απο τον Σύλλογο μας στη πόλη των Αγίων Θεοδώρων , τα δύο αυτά χρόνια 2019 και 2020 επι της παρούσας Διοίκησης του Συλλόγου .
Τα δύο ανωτέρω “σλόγκαν ” εστιάζονται το πρώτο στον τοπικό χαρακτήρα (“…στου Σαρωνικού …τα κύματα ! “) και το δεύτερο τονίζει στο σημαντικό χρονικό πλεονέκτημα της πόλης να είναι ένας τουριστικός προορισμός κοντά στην Αθήνα. ( “σε 1 ώρα απ΄την Αθήνα ” ) , με το “μία” να είναι σε μορφή αριθμητική και οχι ολογράφως , ώστε να αποτυπώνει και να τονίζει ακόμη περισσότερο το μήνυμα ).
Εδώ και λίγες μέρες που η πόλη μας εντάχθηκε στην τουριστική προβολή της ανανεωμένης τουριστικής ιστοσελίδας της Περιφέρειας Πελοποννήσου με τον τίτλο ” Μυθική Πελοπόννησος ” και τον “γεωγραφικό της προσδιορισμό ” ως τουριστικός προορισμός της Πελοποννήσου , πλέον θα προβάλλεται η πόλη και ως “πύλη της Πελοποννήσου” και ως τουριστικός προορισμός της Πελοποννήσου, με το όνομα “Πελοπόννησος” να συνοδεύει το όνομα της πόλης “Αγ. Θεόδωροι ” .
Ετσι η φετινή τουριστική προβολή της πόλης μας απο τον Σύλλογο μας θα “εστιαστεί” σε αυτα τα 3 σημεία :
1. Κοντινή απόσταση απο την Αθήνα ( σε 1 ώρα ) και την δεσπόζουσα γεωγραφική της θέση στην βόρεια πλευρά του Σαρωνικού
2. Την καθαρή θάλασσα της πόλης που λειτουργεί ως μαγνήτης επισκεπτών
3. Την αναφορά της πόλης ως “πόλη της Πελοποννήσου” στην οποία και ανήκει Διοικητικά . ( Νομός Κορίνθου ) .
Η αναμονή εξωτερικού τουρισμού στην πόλη των Αγίων Θεοδώρων τα επόμενα χρόνια παράλληλα με τον εσωτερικό τουρισμό , είναι η αφορμή να επαναπροσδιοριστεί η τουριστική προβολή της πόλης στην Αγγλική γλώσσα , κατι που την προηγούμενη διετία 2019 και 2020 δεν ήταν σε προτεραιότητα καθώς η στόχευση ως τώρα, ήταν κυρίως στον εσωτερικό τουρισμό – και κυρίως στους επισκέπτες απο τον Νομό Αττικής που αποτελούν παραδοσιακά την πλειοψηφία του τουριστικού ρεύματος της πόλης μας .

Έτσι στην φετινή τουριστική προβολή της πόλης , στην τουριστική διαφήμιση εικόνων και φωτογραφιών , προστίθεται πλέον και η διαφήμιση στην Αγγλική γλώσσα με τα ονόματα ” GREECE”, “Peloponissos” , “Saronikos”, ” Agioi Theodoroi” να προστίθενται στις εικόνες και φωτογραφίες.

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ

Ο Προεδρος του Συλλόγου :
Νικόλαος Θεοδοσάκης .

Αγ. Θεόδωροι 13.5.2021″

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ