Ενδιαφέρουσα για πολλούς Κορίνθιους επιχειρηματίες η  διαδικτυακή εκδήλωση που διοργάνωσε  το Επιμελητήριο Κορινθίας  σε συνεργασία με την ΑΝΒΟΠΕ

Η διαδικτυακή εκδήλωση που διοργάνωσε  το Επιμελητήριο Κορινθίας  σε συνεργασία με την ΑΝΒΟΠΕ για την παρουσίαση της 2ης πρόσκλησης χρηματοδότησης LEADER είχε  μεγάλη συμμετοχή επιχειρηματιών .

Η ενημερωτική e-ημερίδα με θέμα την παρουσίαση της 2ης πρόσκλησης χρηματοδότησης LEADER πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 7 Απριλίου μέσω τηλεδιάσκεψης.  Διαβάζουμε, μεταξύ άλλων, στο δελτίο Τύπου του Επιμελητηρίου: « Εισηγητής στην e-ημερίδα ήταν ο περιβαλλοντολόγος & συντονιστής του τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER κος. Αντώνης Παπαδημητρίου. Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθησαν ο Πρόεδρος Δ.Σ της ΑΝΒΟΠΕ ΑΕ &  Δήμαρχος Γορτυνίας κος Κούλης Ευστάθιος, ο Πρόεδρος της Επιτροπή Διαχείρισης του Προγράμματος (ΕΔΠ) CLLD/LEADER κος Αποστολόπουλος Απόστολος, ο Διευθύνων Σύμβουλος και μέλος ΕΔΠ  CLLD/LEADER κος Νίκος Παπαβασιλείου και ο Αντιδήμαρχος Δήμου Κορινθίων & το μέλος ΕΔΠ CLLD/LEADER  κος Γεώργιος Πούρος.

Με το περάς της παρουσίασης της δράσης, την οποία και μπορείτε να παρακολουθήσετε στο κανάλι του Επιμελητηρίου στο Ytube, ο Πρόεδρος κος Παναγιώτης Πιτσάκης έθεσε όλα τα ζητήματα που προέκυψαν με τα αποτελέσματα της 1ης πρόσκλησης Leader, σε συνέχεια των αιτημάτων που δέχτηκε από επιχειρηματίες- μέλη.»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ