Ενισχυμένο σε προσωπικό και εξοπλισμό το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου – Γρηγόρης Καρπούζης: «Κάθε μέρα γινόμαστε καλύτεροι»

Το Υπουργείο Υγείας παρείχε πριν από λίγες ημέρες στο Νοσοκομείο Κορίνθου ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και το Δ.Σ του νοσοκομείου , μετά την συνεδρίασή του στα μέσα του Οκτωβρίου , αποδέχτηκε τον εξοπλισμό που πια είναι στην διάθεσή του . Όπως μαθαίνουμε πρόκειται για δύο ειδικές Κλίνες Μονάδας Εντατικής Θεραπείας τεσσάρων τμημάτων, με αερόστρωμα και έναν τροχήλατο αναπνευστήρα. Αυξάνεται  έτσι η δύναμη  των κλινών Μ.Ε.Θ.

Η Διοίκηση του Γ.Ν. Κορίνθου  εξέφρασε αμέσως την απόλυτη ικανοποίηση για την εξέλιξη και θερμές ευχαριστίες στο σύνολο της πολιτικής ηγεσίας και ιδιαίτερα στον Υπουργό Υγείας, Κο Βασίλειο Κικίλια, τον Υφυπουργό Υγείας, Κο Βασίλειο Κοντοζαμάνη, το Γενικό Γραμματέα Υπουργείου Υγείας, Κο Ιωάννη Κωτσιόπουλου και το Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, Κο Ιωάννη Καρβέλη.

Ορκίστηκε νέος γιατρός στο Νοσοκομείο

Εν τω μεταξύ το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου  ενισχύθηκε. Συγκεκριμμένα , όπως ανακοίνωσε ο διοικητής του νοσοκομείου στην προσωπική του σελίδα στο F  κος Γρηγόρης Καρπούζης, προχθές ορκίστηκε ο κ. Μποκος ως Ιατρός των Επειγόντων. «ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ!» σχολίασε ορθά, ο κος Καρπούζης .

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ