Εντυπωσιασμένος ο Πρωθυπουργός από το περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου: “Αυτό δεν είναι περίπτερο, αλλά υπερπαραγωγή”

Το περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η οποία φέτος είναι τιμώμενη στην Δ.Ε.Θ για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, επισκέφθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Πρωθυπουργός.

Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκε ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος προσέφερε στον Κ. Μητσοτάκη αντίγραφα της σφραγίδας της Πελοποννησιακής Γερουσίας και της σφραγίδας της Ελευθερίας, δημιουργήματα και τα δύο της Σχολής Αργυροχρυσοχοΐας της Στεμνίτσας. Στον πρωθυπουργό ο Π. Νίκας προσέφερε επίσης αντίγραφο του Ευαγγελίου του Αγώνα και δύο επετειακές εκδόσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την Επανάσταση του 1821 και την Πελοπόννησο.

Ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά η Περιφέρεια στην ιστοσελίδα της,  δήλωσε εντυπωσιασμένος από το επετειακό περίπτερο –“αυτό δεν είναι περίπτερο, αλλά υπερπαραγωγή” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κ. Μητσοτάκης απευθυνόνενος προς τον Περιφερειάρχη, προσθέτοντας ότι “ειδικά φέτος η Πελοπόννησος το αξίζει”.

Πολλά στελέχη της κυβέρνησης επισκέφθηκαν επίσης το επετειακό περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ενώ αργά απόγευμα τα περίπτερα της Περιφέρειας επισκέφθηκε μεταξύ άλλων και η πρόεδρος της Επιτροπής “Ελλάδα 2021” Γιάννα Αγγελοπούλου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, εξ άλλου, εκδηλώθηκε και για το εμπορικό περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στο οποίο -σε συνεργασία με τα 5 Επιμελητήρια- προβάλλονται τυποποιημένα προϊόντα επιχειρήσεων της Περιφέρειας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ