Εξαιρετική επιτυχία και μεγάλη η συμμετοχή στην ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Κορινθίας σχετικά με τα χρηματοδοτούμενα προγράμματα

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Κορινθίας σε συνεργασία με την Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Εισηγητές ήταν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Παναγιώτης Πιτσάκης και ο εκπρόσωπος της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, κ. Κουρμπανάς Κωνσταντίνος, ο οποίος παρουσίασε αναλυτικά τις δράσεις:

1.“Στήριξη Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την Covid-19 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου”

2.“Ενίσχυση της ίδρυσης / εκσυγχρονισμού ΜΜΕ επιχειρήσεων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου με έμφαση στην καινοτομία και την ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών”

3.“Ενίσχυση πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τον εκσυγχρονισμό τους μέσω της χρήσης Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) καθώς και συστημάτων αυτοματισμού”.

Μετά την κατατοπιστική αυτή εισήγηση, ο κ. Κουρμπανάς απάντησε σε πολλά ερωτήματα που ακολούθησαν ενώ ο κ. Πιτσάκης παρότρυνε τους συμμετέχοντες να απευθυνθούν στο Επιμελητήριο για οποιαδήποτε άλλη απορία προκύψει μετά το πέρας της εκδήλωσης.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας αφού ευχαρίστησε τον κ. Κουρμπανά αλλά και όλους τους συμμετέχοντες, τόνισε ότι «τα Επιμελητήρια με τις παρεμβάσεις τους βοήθησαν έτσι ώστε όλο και περισσότερες επιχειρήσεις να ενταχθούν στους δικαιούχους» και συνέχισε λέγοντας ότι «δεδομένου ότι οι διαδικασίες έχουν απλουστεύσει κατά πολύ, είναι κρίμα οι επιχειρήσεις του νομού μας να μην ωφεληθούν από αυτά τα προγράμματα.»

Όσοι δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, μπορούν να μελετήσουν τα προγράμματα στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Κορινθίας και συγκεκριμένα στην κατηγορία Προγράμματα https://bit.ly/2FGA6An ή να καλέσουν την κα Λάσκα στο 27410-24464 (924) για περισσότερες λεπτομέρειες και διευκρινήσεις.”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ