Εορταστική προσφορά αλληλεγγύης-  950 λίτρα ελαιόλαδου και ηλιέλαιου  για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αγίων Θεοδώρων

Μία πολύ σημαντική προσφορά αυτές τις γιορτινές ημέρες για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Δημοτικής Κοινότητας Αγίων Θεοδώρων. Η εταιρεία GF ENERGY προσέφερε  950 lt ελαιόλαδου και ηλιέλαιου, για ακόμη μια χρονιά, για τις ανάγκες του γεύματος των Χριστουγέννων στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων  την ευχαριστεί και αναφέρει σχετικά:

 «Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία GF ENERGY για τη σημαντική προσφορά αλληλεγγύης σε λάδι (950 lt ελαιόλαδου και ηλιέλαιου), για ακόμη μια χρονιά, για τις ανάγκες του γεύματος των Χριστουγέννων στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Δημοτικής Κοινότητας Αγίων Θεοδώρων.

Επίσης, απευθύνουμε ευχαριστίες προς τον πρώην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργο Στάμου για την αμέριστη συμβολή του και τις ενέργειες που προέβη για να επιτευχθεί η εν λόγω προσφορά.»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ