Επέμβαση με παρουσία Εισαγγελέα και ΕΛ.ΑΣ σε περιπτώσεις πάρτυ εν μέσω καραντίνας – Αποφασισμένη η κυβέρνηση να εφαρμοστούν τα μέτρα

Θα παρεμβαίνει , με παρουσία Εισαγγελέα και της Ελληνικής Αστυνομίας ,  σε χώρους ακόμη και σε σπίτια όπου διαπιστώνεται ότι δεν τηρούνται τα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί, η Εθνική Αρχή Διαφάνειας.  Μάλιστα θα παρακολουθούνται σχολαστικά οι αναρτήσεις στα social media ,  εκεί όπου αναρτώνται προσκλήσεις  σε πάρτι .  Αυτό , που δυστυχώς ισχύει, με περιστατικά που είδαν το φως της δημοσιότητας και στο Λουτράκι , ακούγεται εξωφρενικό , την στιγμή που όλοι οι Έλληνες εφαρμόζουν την καραντίνα και μετακινούνται μόνο για τα αναγκαία, κάποιοι να αγνοούν τα μέτρα και να βάζουν σε κίνδυνο την Υγεία και την ζωή των συνανθρώπων τους . Μόνο και μόνο για να γλεντήσουν και να ευχαριστηθούν αυτοί.

Η πολιτεία πάντως είναι αποφασισμένη να εφαρμόσει στο ακέραιο τα νέα περιοριστικά μέτρα που ναι μεν είναι αυστηρά αλλά είναι δυστυχώς η μόνη λύση εδώ που έφθασαν τα πράγματα.

Μέχρι να βγούμε από αυτή την δύσκολη καθημερινή κατάσταση. Για να γίνει αυτό χρειάζεται εθνική και υπεύθυνη προσπάθεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ