Επίθεση με γκαζάκια τα ξημερώματα στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο γνωστός δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης

Γκαζάκια τοποθέτησαν άγνωστοι , σήμερα τα ξημερώματα, στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει  ο γνωστός δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης, στο Ψυχικό, προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές , όπως αναφέρει σήμερα το in.gr . Σύμφωνα με την ίδια πηγή, που επικαλείται πληροφορίες, γύρω στις 04:00 άγνωστοι τοποθέτησαν στην είσοδο της πολυκατοικίας στην οποία διαμένει τα γκαζάκια και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. Το κτίριο υπέστη μικρές υλικές ζημιές, όπως και δύο οχήματα τα οποία ήταν σταθμευμένα στο σημείο. Στο σημείο έφτασε κλιμάκιο της Κρατικής ασφάλειας όπου περισυνέλεξε τα υπολείμματα του εμπρηστικού μηχανισμού και εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Η ανακοίνωση της κυβερνητικής εκπροσώπου

Σε ανακοίνωση για την επίθεση που εξέδωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος αναφέρονται τα εξής:

«Καταδικάζουμε την επίθεση με γκαζάκια τα ξημερώματα στην οικία του Γιάννη Πρετεντέρη. Η ελευθερία του λόγου και ο πλουραλισμός είναι θεμελιώδη στοιχεία της Δημοκρατίας. Η επίθεση σε δημοσιογράφους είναι επίθεση των εχθρών της Δημοκρατίας στις παραπάνω αρχές και θέτει όλους τους δημοκρατικούς πολίτες απέναντι».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ