Επί ποδός τα συνεργεία της Περιφέρειας και της Περιφερειακής Ενότητας  αλλά τα προβλήματα δεν έλειψαν από την «Μήδεια» και στο ορεινό δίκτυο του νομού μας

Προβλήματα  προκάλεσε και στο νομό μας και ειδικότερα το ορεινό οδικό δίκτυο η κακοκαιρία «Μήδεια». Ειδικότερα προβλήματα στην κυκλοφορία κατά τόπους  υπάρχουν  αφού  ο μεγαλύτερος όγκος χιονιού πέφτει στην περιοχή της ορεινής Κορινθίας.

Επί ποδός βρίσκεται όλος ο μηχανισμός της Περιφέρειας, κεντρικά αλλά και στην κάθε Περιφερειακή Ενότητα, προκειμένου να διασφαλίσει -με εκχιονισμούς και την ρίψη αλατιού- την δυνατότητα κυκλοφορίας σε βασικούς δρόμους του επαρχιακού δικτύου. Ο κεντρικός αυτοκινητόδρομος Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας παραμένει ανοιχτός.

Όπως γνωστοποίησε μάλιστα με σχετική ανακοίνωσή της η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, με απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αρκαδίας, αίρεται η χθεσινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω των 1,5 τόνων στον νέο αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας, κλάδος Λεύκτρου- Σπάρτης.

Αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται στο επαρχιακό οδικό δίκτυο  του νομού μας όπου βρίσκονται σε εξέλιξη συνεχείς προσπάθειες εκχιονισμού .

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ