Επανεκκίνηση  του λιανεμπορίου – Πανέτοιμα τα κορινθιακά καταστήματα – Συνεχής η τήρηση των μέτρων προστασίας για να συνεχίσει να λειτουργεί

Αύριο επαναλειτουργεί η αγορά, μετά την απόφαση της κυβέρνησης,  με τα καταστήματα να ετοιμάζονται πυρετωδώς για να δεχθούν τους καταναλωτές, με νέο τρόπο αγορών.  Σημαντικό και αισιόδοξο βήμα για τη οικονομία , δοκιμή όμως για την συμπεριφορά όλων μας , αν δηλαδή θα βγούμε στην αγορά τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας της δημόσιας Υγείας ή όχι. Και από αυτή την συμπεριφορά θα εξαρτηθεί όχι μόνο η πορεία των κρουσμάτων και της πανδημίας αλλά και η πορεία της οικονομίας. Αν παρατηρηθούν εικόνες συνωστισμού το λιανεμπόριο θα κλείσει ξανά, προειδοποίησε ο αρμόδιος Υπουργός.  

Οι ειδικοί πάντως για ακόμη μια φορά τονίζουν την ανάγκη συνεχούς τήρησης των μέτρων προστασίας, γιατί όπως αναφέρουν δεν είναι καθόλου δύσκολο να αλλάξουν τα πράγματα προς το χειρότερο, ξανά. «Να βγούμε από το σπίτι, αλλά να βγούμε με ασφάλεια»  αναφέρουν χαρακτηριστικά γιατί όσο αυξάνεται η κινητικότητα  τόσο αυξάνεται η επικινδυνότητα για αύξηση των κρουσμάτων.

Στο νομό μας τα καταστήματα είναι πανέτοιμα για να εξυπηρετήσουν τους καταναλωτές , έχοντας πάρει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας , γιατί πολύ απλά ξέρουν πολύ καλά πως άν  λειτουργήσουν  έτσι, τότε θα μπορούν να αισθάνονται αισιόδοξοι ότι το λιανεμπόριο θα συνεχίζει να “ζει”. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ