Επανεκλέχθηκε στη θέση του Προέδρου του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου ο Σπύρος Καραβούλης – Το νέο Δ.Σ

Πραγματοποιήθηκε η 9η Ετήσια Γενική Τακτική Συνέλευση του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου η οποία σήμανε την ολοκλήρωση της θητείας του προηγούμενου Δ.Σ. και την επανεκλογή και επανασύστασή του για την επόμενη τριετία, όπως ανακοινώθηκε .

Οι φορείς και οι επιχειρήσεις που απαρτίζουν το Δ.Σ. όρισαν τους εκπροσώπους τους για την επόμενη τριετία, το νέο ΔΣ συστάθηκε σε σώμα και ομόφωνα ενέκρινε:
την επανεκλογή του κ.Σπύρου Καραβούλη στη θέση του Προέδρου, την επανεκλογή της κ. Σοφίας Φιλιππίδου στη θέση της Αντιπροέδρου, την επανεκλογή του κ. Γιάννη Κόντη στη θέση του Γενικού Γραμματέα, την επανεκλογή του κ. Δημήτρη Βλάση στη θέση του Ταμία. Τα μέλη του ΔΣ συμπληρώνουν:
ο κ. Γιώργος Γκιώνης, Πρόεδρος της Τουριστικής Λουτρακίου ΑΕ
ο κ. Γιάννης Τσεκούρας από το Club Hotel Loutraki
o κ. Παναγιώτης Πιτσάκης από το Επιμελητήριο Κορινθίας
ο κ. Γιάννης Αλεξανδρής από τον Εμπορικό Σύλλογο Λουτρακίου.

Ο κος Σπύρος Καραβούλης, δήλωσε:” Ευχαριστώ τα μέλη του ΔΣ και της Εκτελεστικής Επιτροπής για την εμπιστοσύνη και την άψογη συνεργασία που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια. Είμαστε μία δεμένη και δυνατή ομάδα με προσήλωση στους στόχους του οργανισμού που δουλεύει ασταμάτητα για την τουριστική ανάπτυξη στο Δήμο Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων. “

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ