Επαρκώς στελεχωμένες οι Υπηρεσίες της Περιφερειακής μας Ενότητας – Συζητήθηκε στην Περιφέρεια η καλύτερη αξιοποίηση όλου του στελεχιακού και υπαλληλικού δυναμικού

Φωτο αρχείου

Η αξιοποίηση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο του στελεχιακού και υπαλληλικού δυναμικού της Περιφέρειας Πελοποννήσου αποτέλεσαν το αντικείμενο συσκέψεων που είχε ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας  την Τετάρτη 10 και  την Πέμπτη 11 Αυγούστου με όλους τους διευθυντές Υπηρεσιών στις Π.Ε. της Περιφέρειας, με τη συμμετοχή και των 5 χωρικών αντιπεριφερειαρχών.

Όπως μας ενημερώνει η Περιφέρεια, οι συσκέψεις αυτές επαναλαμβάνονται κάθε Αύγουστο και Δεκέμβριο, προκειμένου να αντιμετωπίζονται λειτουργικά προβλήματα και εκεί “συζητούνται μετακινήσεις και επανατοποθετήσεις του μόνιμου προσωπικού, τόσο σε επίπεδο στελεχών, όσο και σε επίπεδο υπαλλήλων, βάσει των αναγκών που υπάρχουν, λαμβανομένων υπ’ όψιν επίσης των αιτημάτων υπαλλήλων, αλλά και της κατάστασης που διαμορφώνεται στις διάφορες υπηρεσίες από την κινητικότητα.”, όπως αναφέρεται.

“Όπου χρειάστηκε έγινε επανατοποθέτηση ή μετακίνηση, σε κάθε περίπτωση με τη συνεννόηση και των διευθυντών” δήλωσε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας, προσθέτοντας ότι από τις συσκέψεις, τις τελευταίες,  διαπιστώθηκε ότι “οι Υπηρεσίες της Περιφέρειας στις Π.Ε. Αργολίδας, Κορινθίας και Μεσσηνίας είναι επαρκώς στελεχωμένες, ενώ δεν ισχύει το ίδιο για τις Π.Ε. Αρκαδίας και Λακωνίας.” Η σχετική απόφαση που υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη  θα ισχύσει από την μεθεπόμενη Δευτέρα 22 Αυγούστου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ