Επιβεβαιώνεται η ανησυχία ότι τα κρούσματα θα αυξηθούν στην Περιφέρεια μας – 11 νέα  στην Κορινθία

Τα 11 κρούσματα που καταγράφηκαν σήμερα Κυριακή στην Κορινθία, δείχνουν , δυστυχώς, την αυξητική τάση των κρουσμάτων στο νομό μας , κάτι που είχε προβλεφθεί. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου  είχε διατυπώσει αυτή την ανησυχία, πριν από λίγες ημέρες. Πανελλαδικά , σύμφωνα με την ανακοίνωση από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας για την ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό, καταγράφηκαν : 445 νέα κρούσματα , 353 άτομα νοσηλεύονται  διασωληνωμένοι και καταγράφηκαν 36 νέοι θάνατοι. Στην Αρκαδία καταγράφηκαν 3 κρούσματα, στην Αργολίδα 3 , στην Αχαϊα 2.

Θυμίζουμε  ότι στην τηλεσύσκεψη που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες, με τη συμμετοχή των χωρικών Αντιπεριφερειαρχών και αρμόδιων υπηρεσιακών παραγόντων, όπως ανακοίνωσε η ίδια η Περιφέρεια , εκφράστηκε η εκτίμηση ότι «η παρατηρούμενη αύξηση περιστατικών θα συνεχιστεί -και ενδεχομένως γίνει ακόμα μεγαλύτερη- το επόμενο χρονικό διάστημα.»

Πάντως όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας βρίσκονται σε επιφυλακή, καθώς μεγαλώνει ο αριθμός των νοσηλευόμενων στα νοσοκομεία και στις 5 Περιφερειακές Ενότητες.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ