Επιτέλους! Κανένας ασθενής με κορωνοϊό στην Μ.Ε.Θ του Νοσοκομείου Κορίνθου ( μέχρι χθες Πέμπτη)

Η σημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό στην Κορινθία έχει κάτι το διαφορετικό και πολύ αισιόδοξο: Στο Νοσοκομείο Κορίνθου δεν υπάρχει πια ασθενής στην Μ.Ε.Θ που νοσεί από κορωνοϊό, όπως και στους άλλους νομούς. Όσο για τα κρούσματα έφθασαν σήμερα τα 118. Ενθαρρυντική η είδηση για την πορεία της πανδημίας στο νομό μας. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ο ιός δεν υπάρχει. Χρειάζεται προσοχή,  τήρηση των μέτρων Υγιεινής και εμβολιασμός.

Συνολικά στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, σύμφωνα με την ενημέρωση από την Περιφέρεια ,σήμερα Παρασκευή 29 Απριλίου καταγράφηκαν 483 κρούσματα, με τον αριθμό των συνολικά προσβληθέντων από την αρχή της πανδημίας να φθάνει πλέον τους 155.749.

Αναλυτικά με βάση την ενημέρωση που έγινε το πρωί σήμερα, στα νοσοκομεία covid-19 της Περιφέρειας νοσηλεύονταν -μέχρι και χθες Πέμπτη 28 Απριλίου- συνολικά 84 άτομα και συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Άργους 13, στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 8, στο Παναρκαδικό Τρίπολης 8, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 24, στο Νοσοκομείο Σπάρτης 19 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 12.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ