Επιτέλους : Περιφράσσεται ο Ισθμός – Η Περιφερειακή Αρχή κάνει πράξη αυτό το μεγάλο έργο που έλειπε, με οδυνηρά αποτελέσματα

Ο Ισθμός από εδώ και πέρα δεν θα είναι μόνο ένα άξιο μεγάλου θαυμασμού έργο (παγκοσμίως) αλλά και ένα ασφαλές έργο, αφού επιτέλους μετά από χρόνια που το κανάλι παρέμενε ανοικτό περιμετρικά, η Περιφέρεια Πελοποννήσου ξεκίνησε το έργο της περίφραξης. Το είπε , το αποφάσισε και τώρα το κάνει πράξη, η Περιφερειακή Αρχή .Έτσι δεν θα είναι πια επικίνδυνο να πλησιάσει κάποιος , αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε πόσες ζωές έχουν χαθεί πέφτοντας στο κανάλι. Ακόμη και δύστυχα ζωάκια που δεν ήξεραν  τον κίνδυνο.

Ο κος Περιφερειάρχης επισκέφθηκε  αυτές τις ημέρες τον Ισθμό με  σκοπό να διαπιστώσει την εξέλιξη των εργασιών περίφραξης. Σχολιάζοντας ο Αντιπεριφερειάρχης Χάρης Βυτινιώτης που τον συνόδευε, αναφέρει: “Επιτέλους ένα σημαντικό έργο προστασίας και ασφάλειας των επισκεπτών εκεί που έρχονται να θαυμάσουν τη διώρυγα που έφτιαξε ο Χ Τρικούπης το περασμένο αιώνα, αλλά χωρίς κανένα προστατευτικό μέσο,με αποτέλεσμα να έχουν υπάρξει δυστυχήματα πτώσεων στο κανάλι!!!!”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ