Εργατοτεχνικό προσωπικό θα προσλάβει ο Δήμος Κορινθίων – Μέχρι την Δευτέρα η υποβολή των αιτήσεων

Εργατοτεχνικό προσωπικό θα προσλάβει ο δήμος Κορινθίων . Συνολικά, σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου, θα προσληφθούν 20 άτομα για απασχόληση έως πέντε ημερομίσθια κατ’ άτομο, για το μήνα Νοέμβριο 2020, προκειμένου να καλυφθούν πρόσκαιρες και κατεπείγουσες ανάγκες (καθαρισμός κοινοχρήστων χώρων) .

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν τα προσόντα πρόσληψης τόσο κατά το χρόνο λήξεως της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, όσο και κατά το χρόνο της πρόσληψης.  Δηλαδή: 1. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης. 2. Να έχουν την Υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν. 3. Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του Ν.3584/2007 (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση).

Η υποβολή των αιτήσεων με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, σύμφωνα με την ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του δήμου, θα πραγματοποιηθεί με ηλεκτρονικό τρόπο στο email: aitisi @ korinthos.gr του Δήμου Κορινθίων από 12 Νοεμβρίου 2020 έως και 16 Νοεμβρίου 2020.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ