‘Εσπασαν το ρόδι στον Προοδευτικό Σύλλογο Συκιάς Ξυλοκάστρου “Άγγελος Σικελιανός”

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η  φετινή εκδήλωση για την κοπή της πίτας ,του Προοδευτικού Συλλόγου Συκιάς “Άγγελος Σικελιανός” και το Δ.Σ. άψογα φιλοξένησε όλους όσους τίμησαν την βραδιά.
Ο ιερέας της ενορίας ευλόγησε την πίτα και ευχήθηκε καλή χρονιά στο Σύλλογο και σε όλους.Το ρόδι σπάστηκε για το καλό ενώ στη συνέχεια η πρόεδρος ,καλωσόρισε όλους και ευχήθηκε μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. καλή δημιουργική χρονιά.
Το δώρο που αντιστοιχούσε στο φλουρί της πίτας, ήταν το υπέροχο βιβλίο της συγγραφέως Tέτης Παγκάλου , από το Ξυλόκαστρο “Χαιρετισμούς στο κάμπο”, με λίγα λόγια για τη συγγραφέα.
Στη συνέχεια όλοι απόλαυσαν το εξαιρετικό φαγητό και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με την καταπληκτική ορχήστρα που ξεσήκωσε όλο το κοινό .
Το φλουρί της πίτας βρέθηκε στο κομμάτι της φίλης του Συλλόγου Τασίας Καραβά,η οποία με χαρά πήρε το δώρο της ,το βιβλίο που κέρδισε. Συγχαρητήρια στην διοργάνωση της βραδιάς και σε όλο το ΔΣ του συλλόγου,αλλά και σε όλους τους *αφανείς ήρωες * που πάντα βοηθούν για να έχει επιτυχία μια τέτοια εκδήλωση..όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ