Ετοιμάζεται ο χώρος όπου θα φυλάσσεται το υλικό πολιτικής προστασίας στην Περιφερειακή  Ενότητα – Ποιές οδηγίες έδωσε ο Περιφερειάρχης

Ετοιμάζονται και στην Περιφερειακή μας ενότητα οι αποθήκες στις οποίες θα φυλάσσεται το προβλεπόμενο υλικό πολιτικής προστασίας.

Για το θέμα αυτό ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας συμμετείχε σε σύσκεψη με τους υπεύθυνους Πολιτικής Προστασίας σ ε όλες τις Π.Ε. της Περιφέρειας Πελοποννήσου  και τον  Περιφερειάρχη Παναγιώτη  Νίκα. Η σύσκεψη έγινε χθες Δευτέρα .

Στην εν λόγω σύσκεψη γνωστοποιήθηκε ότι μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα είναι έτοιμες οι αποθήκες στις 5 Περιφερειακές Ενότητες στις οποίες θα φυλάσσεται το προβλεπόμενο υλικό πολιτικής προστασίας.

Ο Περιφερειάρχης έδωσε οδηγίες για στενή συνεργασία με τις εθελοντικές οργανώσεις και με δήμους, επισήμανε την ανάγκη για αποτελεσματικούς τρόπους συνεργασίας με την Πυροσβεστική σε περιπτώσεις έκτακτων γεγονότων, ενώ αναφέρθηκε και στον ρόλο των συντονιστών όσον αφορά την αρωγή των πολιτών ως προς την αποκατάσταση των ζημιών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ