Ευχαριστίες προς την Περιφέρεια από την Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου

Με ανακοίνωσή της η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου εκφράζει ευχαριστίες προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την επιχορήγηση των μετακινήσεων των αθλητικών σωματείων εθνικών κατηγοριών. Αναφέρει:

“Η πρόσφατη απόφαση του Περιφερειακού συμβουλίου Πελοποννήσου, για την επιχορήγηση αθλητικών σωματείων των Περιφερειακών Ενοτήτων, στην κάλυψη εξόδων μετακίνησης αθλητών και αθλητικών ομάδων, αποτελεί ουσιαστική και έμπρακτη υποστήριξη του αθλήματός μας και της νεολαίας μας.

Στις δύσκολες μέρες που περνάμε όλοι μας, καταδεικνύετε με την απόφασή σας, την υψηλή αντίληψη της Δευτεροβάθμιας Αυτοδιοίκησης απέναντι στον αθλητισμό ο οποίος δοκιμάζεται πολλαπλά” αναφέρει, μεταξύ άλλων, η Ένωση στην επιστολή της προς τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Γιάννη Μαντζούνη.

Παράλληλα, επισημαίνει ότι μεταξύ των επιχορηγούμενων σωματείων δεν συμπεριλαμβάνονται τα σωματεία “Ακρίτας”, “Μεσσηνιακός” Γ.Σ., ΝΟΚ “Ο Ποσειδών” και “Σπαρτιατικός”.

 Από την μεριά του ο Περιφερειάρχης σημείωσε ότι θα ληφθεί μέριμνα προκειμένου να συμπεριληφθούν και τα πιο πάνω σωματεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ