Εφιάλτης δίχως τέλος και στην Εύβοια …Έφυγαν με φέρρυ μπόουτ

Εφιάλτης δίχως τέλος και στην Εύβοια,  για τέταρτη μέρα . Η φωτιά συνεχίζει την πορεία της καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά της . Για «βιβλική καταστροφή» κάνουν λόγο οι κάτοικοι και οι τοπικοί άρχοντες.

Η Φαράκλα, η Λίμνη, η Μουρτιά, οι Κεχριές, η Δάφνη, οι Ροβιές είδαν τις φλόγες να επιστρέφουν , λόγω των αναζωπυρώσεων μέσα στη νύχτα. Επίσης δραματική η κατάσταση σε Μετόχι, Ζοωδόχος Πηγή και Καλύβια . Αυτή την ώρα η μάχη με τις φλόγες δίνεται στο Σπαθάρι με τις εκκλήσεις από τους κατοίκους για εναέρια μέσα να είναι συνεχείς.  Το μέτωπο , σύμφωνα με πληροφορίες κινείται και προς τα Καλύβια, τον Τρούπη και το Προκόπι.

Με καράβια φυγαδεύτηκαν μέχρι τις πρωινές ώρες περισσότεροι από 1.300 άνθρωποι προς Αιδηψό. Στην πλευρά από τις Κεχριές, τη Δάφνη, τη Μυρτιά, την Βατερή και τη Λίμνη η φωτιά έφτασε στη θάλασσα.

Βορειότερα, στις Ροβιές, το νέο μέτωπο που κατέβηκε μέχρι τη θάλασσα καίει ό,τι βρίσκει μπροστά του. Πήρε δυτική κατεύθυνση προς Αιδηψό, με συνέπεια μέσα στη νύχτα να γίνονται εκκενώσεις .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ