Εφοδιάζονται συνεχώς με self test τα φαρμακεία για να καλυφθούν οι ανάγκες μαθητών – εκπαιδευτικών εν όψει της Δευτέρας που ξεκινούν τα σχολεία

Συνεχίζεται και σήμερα η διάθεση των δωρεάν self test σε μαθητές και εκπαιδευτικούς που είναι απαραίτητα για το άνοιγμα των σχολείων.  Οι ελλείψεις που παρατηρήθηκαν σε πολλά φαρμακεία  η κυβέρνηση προσπαθεί να τα καλύψει εγκαίρως. Σύμφωνα με εκτιμήσεις σήμερα, θα μπορέσουν να διατεθούν πάνω από 1 εκατομμύριο τεστ, ενώ σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές ξεκαθαρίζεται πως υπάρχει το αναγκαίο απόθεμα για την εξυπηρέτηση όλων των δικαιούχων.  Από νωρίς πάντως σήμερα εφοδιάζονται φαρμακεία και  φαμακαποθήκες  προκειμένου να καλυφθούν οι όποιες ελλείψεις.

Σημειώνεται πως τα φαρμακεία σήμερα τρίτη και τελευταία ημέρα διάθεσης των self test στους δικαιούχους παραμένουν ανοιχτά έως τις 5-6 μμ . Να σημειωθεί πως τα τεστ δικαιούνται οι μαθητές όλων των βαθμίδων, εμβολιασμένοι και μη, καθώς και οι εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί και μπορούν να τα προμηθεύονται μέχρι και  σήμερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ