Εύσημα του Υπουργού Λευτέρη Αυγενάκη στον Γιώργο Γκιώνη για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Βετεράνων Πάλης  που θα πραγματοποιηθεί στο Λουτράκι

Συνέντευξη Τύπου δόθηκε σήμερα στην Αθήνα για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Βετεράνων Πάλης  που θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 24 Οκτωβρίου στο Λουτράκι . Η μεγαλύτερη διοργάνωση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πάλης για το 2021, όσον αφορά τις συμμετοχές, θα γίνει στην Ελλάδα, καθώς θα αγωνιστούν 800 αθλητές από 50 χώρες, ενώ συνολικά αναμένονται στην Ελλάδα περισσότερα από 1.000 άτομα (μαζί με συνοδούς, προπονητές, διαιτητές).
Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης στον χαιρετισμό που απεύθυνε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης καλωσόρισε τη διοργάνωση, συνεχάρη την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης και μεταξύ άλλων ανέφερε:
“Η στήριξη τέτοιων κορυφαίων διοργανώσεων, που προάγουν τον αθλητισμό και προβάλουν τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και τη χώρα μας ως διεθνή αθλοτουριστικό προορισμό, αποτελεί προτεραιότητα.
Στεκόμαστε αρωγοί στην προσπάθεια της Ομοσπονδίας, υποστηρίζουμε έμπρακτα τη διοργάνωση και εύχομαι οι αγώνες που θα φιλοξενηθούν στην πόλη μας, με τη συμμετοχή κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων και αθλητών, να στεφθούν με απόλυτη επιτυχία”.
Η συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε παρουσία του Υφυπουργού Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά: “Μπράβο και στον άξιο Δήμαρχο Λουτρακίου, Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων και φίλο, Γιώργο Γκιώνη, καθώς η διεξαγωγή στο Λουτράκι επιβεβαιώνει τον διεθνή χαρακτήρα της πόλης ως προορισμό αθλητικού τουρισμού και δικαιώνει τις συνεχείς προσπάθειές του, αξιοποιώντας τις επαρκέστατες ξενοδοχειακές υποδομές της περιοχής, αλλά και τα κοντινά, πολύ σπουδαία, πολιτιστικά και ιστορικά ορόσημα του τόπου μας”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ