“Ζεστό” και φυσικά εορταστικό το κλίμα στο Σοφικό όταν άναψαν τα φώτα του γιορτινού διάκοσμου

Τα φώτα άναψαν στο όμορφο Σοφικό!

«Ζεστό» και εορταστικό το κλίμα το απόγευμα του Σαββάτου ήταν  για το Σοφικό παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες. Ο εορταστικός διάκοσμος άναψε με κάθε επισημότητα, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής , παρουσία του Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου   του Αντιδημάρχου Γιώργου Πούρου, του Προέδρου του ΚΕΠΑΠ Θεμιστοκλή Κουτσογκίλα, του Προέδρου της Κοινότητας Γρηγόρη Ρωτίδη, της Αντιπροέδρου Παναγιώτας Μπάκουλη, του Δημοτικού Συμβούλου Γιάννη Γκεζερλή, του πατήρ Μιχάλη, εφημέριου του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας.

Ηχηρό παρόν έδωσαν οι τοπικοί σύλλογοι με τα Διοικητικά τους συμβούλια και τα μέλη τους , « σύλλογοι που με τις δράσεις τους φροντίζουν να διατηρείται η παράδοση, η συνοχή της τοπικής κοινωνίας, συμβάλλοντας παράλληλα στην ανάδειξη του τόπου και την δημιουργία συνθηκών ανάπτυξης, την σημαντική προσφορά τους» σημείωσε στον χαιρετισμό του και ο Δήμαρχος.

Από την γιορτή δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα μικρά παιδιά τα οποία έδωσαν την δική τους νότα, άλλωστε τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή των παιδιών.

Αμέσως μετά ο Δήμαρχος επισκέφθηκε το Καφενείο των Γυναικών του συλλόγου “ΛΕΛΑ ΙΑΤΡΙΔΗ” το οποίο τις ημέρες των γιορτών πραγματοποιεί μια σειρά αξιόλογων εκδηλώσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ